Logo Tornado

Cursus Aspirant-initiator in Noorderwijk

Op 1, 8 en 15 oktober (telkens in de namiddag) organiseert de Noorderwijkse Badmintonclub een cursus Aspirant-initiator in de sporthal van Noorderwijk. Wie graag zelf ooit training wil geven is dit de ideale gelegenheid om redelijk dicht bij huis deze cursus te volgen.

Alle info kan je terugvinden in een brochure. Let op, het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Deelnemen kost 45 euro en kan als je minstens 16 jaar bent of nog wordt in 2016. Achteraf krijg je een diploma. Er is een goede cursustekst maar... géén examen :-)

Meer info over de inhoud van deze cursus kan je altijd bij Fien of Jasper krijgen, want zij volgden deze enkele jaren geleden.

• Familiedag 201358
  • Familiedag 201395
  • Familiedag 201291
  • Familiedag 201190

Laddercompetitie

De laddercompetitie 2015-2016 kan u hier volgen.
Als u ook graag meespeelt kan u steeds een mailtje sturen en dan wordt u er zo rap mogelijk bijgezet.

Het regelement voor deze laddercompetite kan u hier nalezen.

Veel speelplezier!

Wij spelen niet...